Kom med i Fit Women Univers eksklusive online træningsmedlemskab!

Over 35 års erfaring som træningsspecialist sikre dig resultater uge efter uge

TBZ-Flow online livetræning, hver uge for kvinder i overgangsalderen med fokus på nervesystemet.

Træn din hjerne, hjerte og din bevidsthed, så du får indre styrke og mentalt overskud.

Opnå mere ro, bedre velvære, mere energi, større smidighed, veltrænede muskler og højre forbrænding.

Bevar din vitalitet, vægt og dit mentale overskud med faste træningsrutiner uge efter uge

Kast lys på dig selv, værdsæt dig selv, udnyt kroppens gratis gaver og livets mirakler med træning som kaster glimmer på livet i overgangsalderen.

Lær at træne efter din livscyklus, så du holder din livsenergi høj og støtter din krop i de hormonelle forandringsprocesser.

Bevar kontakten til dig selv og din krop, så du ikke mister dig selv i følelsernes vold. Lær at slippe stress, bekymringer, frustrationer, fortvivelse, eller forvirring, så du opretholder dit flow af energi i både krop, sind og sjæl.

Styk dine kvindelige hormoner. Slip skam, skyld, frygt, angst og dårlig samvittighed, så du holder dine vibrationer i dit underliv høj og bevare din vitalitet.

Hold din forbrænding høj, bevar din styrke, fleksiblitet, helbred og dit gode humør.

Bliv inspireret 

Fit Women potentiale

Din krop rummer enorme ressoucer og det kan du udnytte med træning, så du bliver en mere levende, energisk kvinde, selvom du er i overgangsalderen.

Træning er som medicin og kan både slanke, forynge, helbrede og lære dig, at takle livets svære følelser, som er en naturlig del af livet, når vi bliver udfordret. 

Min træning handler om, at åbne porten til noget, som er større end dig selv. Her hvor du lærer, at trække på alle de ressourcer du har, når du er i kontakt med både din krop, sind og sin sjæl.

Med kontakt til alle dele af dig, både det lyse og det mørke, kan du nemlig holde dig FIT FOREVER. Det er her du kan se livets gaver og mirakler, selv i de grimmeste oplevelser og følelser i livet. Lad det sårbar få plads og opdag livet ikke handler om, at være perfekt, men om at rumme alle sider af dig selv. 

Fit Women Univers online træningsklub for kvinder i overgangsalderen

Back to nature 

Hjemme eller i naturen

Din krop er unik, den er fyldt med liv, vitalitet og selvhelbredende kræfter, som du lærer at aktivere med træning, som bringer dig tættere på dig selv og din krop. 

Bedre kropskontakt, kropsforståelse og flow af energi, som lærer dig at være taknemmlig for alle kroppens budskaber og historier.  

Lær, at lytte til din intuition, stole på dig selv og stå stærkt i dig selv med indre styrke, åbent hjerte og mentalt overskud.

Få en livsstil med større rummelighed, selvaccept og frihed til, at udfolde alle dele af dig.

Min træning følger naturens cyklus, som passer til din indre livscyklus i kroppen. Du får effektive træning og redskaber der vækker din indre styrke og får den til at stråle hele året rundt.

Al undervisning bliver varieret, så du opnå optimal udnyttelse af kroppens ressoucer og energiflow i forhold til yin og yang.

Kvindekroppen i centrum 

Undervisning

Al undervisning har fokus på at støtte og hjælpe din kvindekrop alle de steder den forandrer sig, pga. de hormonelle forandringer.

Når du vækker dine energier, får du adgang til et festfyrværkeri af indre livskraft, inspiration og nye ressoucer din krop besidder. Du forbedre livet på alle områder, når du åbner for den livskilde af energi din krop rummer.

Livetræninger er 1 x om ugen (onsdag kl. 7.00)

Al undervisning foregår i FIT WOMEN UNIVERS facebook gruppe. Her kan du altid se mine træningstimer. Glipper du en liveundervisning, elller passer tidspunktet dig ikke, så kan du lave træning, når det passer dig.

Alle undervisningssessioner kan du se og gense, hvis du ikke kan være med online.

Masser af inspirerende og varieret træning, som giver dig kropsforståelse, bedre kropsholdning, en veltrænet krop, et lyst sind og et åbent hjerte.

Du åbner dit nervesystem, dine saner, følelser og bliver bedre til at forstå og mærke dig selv med alt hvad du rummer.

Pusterummet der giver dig tid til dig selv og max selvforkælelse til mere glæde, overskud og livskvalitet i overgangsalderen.

Kom med i Fit Women Univers

Alt det får du som medlem

Live træningstream 1 x hver uge med Susanne Jensen. Træningssessionen, kan du bruge igen og igen, så længe du er medlem.

Adgang til en jævn strøm af inspiration, information og livsudfoldelse med kroppen som kompas.

Du modtager løbende meditationer, som passer til årstiden og bliver inviteret til “ONLINE EVENTS” flere gange om året. Her er der fokus på din livscyklus og det naturlige skift der sker i forbindelse med de 4 årstider.

Der er 4 hovedtemaer og 1 tema, som går igen og igen hele året rundt.

Du åbner for din bevidsthed, så du kan forstå kroppens budskaber. Intet sker tilfældigt, kroppen sender dig hele tiden beskeder, som du kan bruge til at heale, styrke og forvandle dig selv.

Masser af løbende inspiration og kærlig spark til at holde dig på toppen hele året rundt. Susanne kaster lys, glans og glimmer på alle de områder der kan bidrage til, at du kan gøre overgangsalderen til den bedste periode i dit liv.

Medlemspris i Fit Women Univers

299 kroner pr. måned

Mest stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg medlem?

Vil du gerne være medlem af Fit Women Univers, så skal du blot tilmelde dig, så kommer du med i mit træningsfællesskab.

Som medlem har du unikke fordele til attraktiv medlemspris.

Hvor tit træner vi?

Du træner online live træning med mig hver uge.

Hver onsdag kl. 7.00 til 8.00.

Passer tidspunktet ikke, så kan du træne præcis når det passer dig.

Jeg opfordre dig til, at lave træningen 2 gange på en uge, så du får det optimale ud af dit medlemskab. Du har adgang til alle træningsvideoer, så længe du er medlem af Fit Women Univers.

Hvis medlemskabet ikke er noget for dig, så kan du blot melde dig ud igen. Der er ingen binding. Når du ikke er medlem mere, så har du ikke adgang til vores træningsfællesskab og du mister al adgang til bonusser med mm.

Hvad får jeg som medlem?

Som medlem får du online træning hver uge (næsten) hele året rundt. Holder jeg ferie, hvor jeg ikke kan gå online eller bliver jeg syg, så modtager du en optaget træningsession.

Hver måned får du:

Udover træning sammen med mig hver uge, får du masser af kærlige gode råd til, at holde dig på toppen.

Du modtager flere gode råd, meditationer og bliver inviteret til EVENTS, som bidrager med at du kan holde dig på toppen af livet ved, at samarbejde med din krop og dit sind.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement

Du kan opsige dit abonnement, til hver en tid. Der ikke nogen binding i Fit Women. 

Vil du opsige dit medlemsskab, sender du blot en mail til Fit Women eller kontakt kundeservice. 

Når du opsiger dit medlemsskab har du ikke længere adgang til noget materiale fra Fit Women Univers.

KUNDESERVICE

Telefon: +45 29 26 09 26
Åben man-fre 09-16

mail@fitwomen.dk